Oulun normaalikoulun OPS 2016 -sivusto

Oulun normaalikoulu on Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan harjoittelukoulu. Koulussamme järjestetään perus- ja lukio-opetusta, esiopetusta ja valmistavaa opetusta. Koulumme erityistehtävänä on ohjatun opetusharjoittelun järjestäminen. Lisäksi koulumme osallistuu tutkimus-, kokeilu- ja kehittämistoimintaan sekä järjestää osaltaan opettajien täydennyskoulutusta. Koulumme on yksi maailman Unesco-kouluista, joiden tavoitteena on muun muassa lisätä kulttuuritietoutta ja edistää suvaitsevaisuutta.

Pidämme tärkeänä tutkimusperustaisuutta myös opetussuunnitelmatyössä. Hyödynnämme Oulun ja muiden yliopistojen tutkimustoimintaa OPS-työssä mahdollisimman laajasti.  Teemme OPS-työssä läheistä yhteistyötä myös Oulun kaupungin sivistystoimen ja Oulun peruskoulujen kanssa.

Koulumme sijatsee kolmessa yksikössä (Linnanmaa 0-6, Koskela 1-6 ja valmistava opetus sekä Linnanmaa 7-9 ja lukio). 

 

 

Yhteystietoja

OPS-työryhmän puheenjohtajana toimii perusopetuksen rehtori Seija Blomberg ja varapuheenjohtajana perusopetuksen apulaisrehtori Pasi Hieta.

Sähköposti: etunimi.sukunimi(ät)oulu.fi

 

    


 

Suomen yliopistojen harjoittelukoulut

Helsingin normaalilyseo, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu, Joensuun normaalikoulu, Jyväskylän normaalikoulu, Lapin yliopiston harjoittelukoulu, Oulun normaalikoulu, Rauman normaalikoulu, Savonlinnan normaalikoulu, Tampereen yliopiston normaalikoulu, Turun normaalikoulu, Vasa övningsskola

 
OPS-työkalupakin etusivu  -  eNorssin pääsivusto  -  OPS tuki 2016  -

 

 


Verkkototeutus
www.tammimedia.fi

Kirjaudu