OPStuki 2.vaihe työpaja 2.

Tällä sivustolla on aineistoa, joka oli esillä OPStuki-koulutuksen toisen vaiheen pajassa 2. Raumalla 14.4.2015 koulutukseen liittyneiden diasarjojen lisäksi. Myös osallistujien toivomaa aineistoa yritetään lisätä myöhemmin.

Monialaiset oppimiskokonaisuudet

Monialaisten oppimiskokonaisuuksien kirjaamiseen on kehitetty alustava lomake, jota voi jokainen käyttää ja kehittää mieluisekseen. Siksi se on word-tiedostona. Ajatus lomakkeesat on syntynyt, koska perusteissa velvoitetaan seuraamaan, arvioimaan ja kehittämään hyvin monia asioita. Oppiaineiden kohdalla on syytä muistaa, että tuskin kaikki oppiaineet ovat läsnä aina yhtäaikaa ja lsiksi omakkeesta puuttuu oppiaineita. Tarpeen mukaan lomaketta muokataan.

Monialaisten oppimikokonaisuuksien kirjaaminen word

Rauman normaalikoulun OPS-iltapäivän pohdintaesitys haluttiin käyttöön. Vastaava esitys löytyy OPS-prosessi-sivuiltamme kuvasta klikkaamalla. Alla linkki-

Rauman normaalikoulun OPS-iltapäivä 13.4.2015

VINKIKSI KAIKILLE OPPIAINEIDEN TAVOITTEIDEN JA SISÄLTÖJEN

LAATIMISESTA VUOSILUOKITTAIN! ePerusteet on tähän HYVÄ!

ePerusteet on erittäin hyvä työkalu tähän. Kannattaa osallistua koulutuksiin tai opetella käyttöä tulossa olevan ohjeistusvideoan kautta. Käyttäminen edellyttää käyttäjätunnukset.


Verkkototeutus
www.tammimedia.fi

Kirjaudu